Om Söderquists Begravningsbyrå

Välkommen till Söderquists Begravningsbyrå, en auktoriserad begravningsbyrå som med professionalism och omtanke hjälper till att ordna personliga begravningar oavsett omfattning och form. Vårt mål är att du ska känna att du har fått det avsked du vill ha och vi hjälper dig med hela eller delar av begravningen.

Begravningsbyrån startades av Thure Söderquist 1966 och flyttade till Mariatorget på Södermalm i Stockholm redan 1968. 1994 öppnade vi ytterligare ett kontor i Saltsjöbaden, Nacka. Sedan sommaren 2020 är vi en del av Liljemarks Begravningsbyråer. Vi ordnar begravningar i hela Stockholm och har tillsammans kontor i Järfälla, Hässelby, Saltsjöbaden och på Mariatorget. Vi är begravningsbyråer med lokala kopplingar och stark lokalkännedom men tillsammans är vi även starka, har lång erfarenhet och ett stort kontaktnät. Vårt fokus ligger på att ordna personliga begravningar, att värna det personliga mötet och att skapa en trygghet som grundar sig på djup kunskap, lång erfarenhet och ett genuint engagemang.

Vi har ett brett urval av tjänster att välja mellan och du får alltid med dig en specificerad prisuppgift hem efter besöket på vår begravningsbyrå. Läs mer om oss och våra tjänster.

Auktorisation

Sedan 1970-talet är vi auktoriserade genom SBF – Sveriges Begravningsbyråers Förbund och alla anställda har genomgått deras auktorisationsutbildning. Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig som kund. Alla auktoriserade begravningsbyråer måste följa Sveriges Begravningsbyråers Förbunds strikta regler när det gäller prisinformation, tystnadsplikt, etik, arbetsmetoder och utbildning samt hantering av reklamationsärenden bland annat. Idag finns drygt 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige. Samtliga av dessa har en tydlig skyltning där du återfinner auktorisationssymbolen. Gemensamt för dessa begravningsbyråer är att de alla är privatägda företag som ingår i en gemenskap. Detta för att i alla lägen kunna hålla högsta kvalitet och professionalism utan att förlora det personliga engagemanget. Självklart samarbetar vi med våra kollegor inom SBF om du behöver hjälp med en begravning på annan ort. Som kund på en auktoriserad begravningsbyrå har du alltid tillgång till ett omfattande informationsmaterial. Klicka på länken om du vill läsa mer om vad auktorisationen innebär och dess krav eller gå in på Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Personuppgifter enligt nya Dataskyddsförordningen

Thure Söderquist Begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.
Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kontaktuppgifter

Söderquists Begravningsbyrå AB
08-743 08 95
Mariatorget 1
118 48 STOCKHOLM
info@soderquists.se

Söderquists Begravningsbyrå AB
08-717 45 20
Ringvägen 46
133 35 SALTSJÖBADEN
info@soderquists.se