Cecilia Meyer, Carina Söderquist-Meyer och Ulrika Karls Bergström

Om Thure Söderquist Begravningsbyrå

Välkommen till Thure Söderquist Begravningsbyrå, en auktoriserad begravningsbyrå som med professionalism och omtanke hjälper till att ordna personliga begravningar oavsett omfattning och form. Vårt mål är att du ska känna att du har fått det avsked du vill ha och vi hjälper dig med hela eller delar av begravningen.

Begravningsbyrån startades av Thure Söderquist 1966 och flyttade till Mariatorget på Södermalm i Stockholm redan 1968. År 1994 öppnade Carina Söderquist ytterligare ett kontor och därefter finns även begravningsbyrå i Saltsjöbaden, Nacka. Idag arbetar den tredje generationen på Thure Söderquist Begravningsbyrå och du får alltid personlig service.

Vårt mål är att begravningen ska ske på det sätt du önskar oavsett omfattning. Du kan besöka oss på något av våra kontor och vid behov gör vi gärna hembesök. Om du önskar går det bra att istället beställa begravningen via vår hemsida.

Vi har ett brett urval av produkter och tjänster att välja mellan och du får alltid med dig en specificerad prisuppgift hem efter besöket på vår begravningsbyrå samt en broschyr som repeterar vad vi gått igenom och dessutom berättar om sådant vi inte hunnit gå igenom än. Vi har även ett urval av dikter och musik som man kan lyssna på vid besöket hos oss.

Om det är någon information ni saknar på hemsidan, tveka inte att kontakta oss!

Välkomna!

Auktorisation

Sedan 1970-talet är våra begravningsbyråer på Södermalm, Stockholm och i Saltsjöbaden, Nacka auktoriserade genom SBF-Sveriges Begravningsbyråers Förbund och alla anställda har genomgått deras auktorisationsutbildning. Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig som kund. Alla auktoriserade begravningsbyråer måste följa Sveriges Begravningsbyråers Förbunds strikta regler när det gäller prisinformation, tystnadsplikt, etik, arbetsmetoder och utbildning samt hantering av reklamationsärenden bland annat. Idag finns drygt 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige. Samtliga av dessa har en tydlig skyltning där du återfinner auktorisationssymbolen. Gemensamt för dessa begravningsbyråer är att de alla är privatägda företag som ingår i en gemenskap. Detta för att i alla lägen kunna hålla högsta kvalitet och professionalism utan att förlora det personliga engagemanget. Självklart samarbetar vi med våra kollegor inom SBF om du behöver hjälp med en begravning på annan ort. Som kund på en auktoriserad begravningsbyrå har du alltid tillgång till ett omfattande informationsmaterial. Klicka på länken om du vill läsa mer om vad auktorisationen innebär och dess krav eller gå in på Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Från och med den 1 mars 2013 har Sveriges Begravningsbyråers Förbund en överenskommelse med Konsumentverket gällande bland annat försäljning och marknadsföring av begravningstjänster och produkter.

Personuppgifter enligt nya Dataskyddsförordningen

Thure Söderquist Begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.
Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kontaktuppgifter

Söderquists Begravningsbyrå AB
08-743 08 95
Mariatorget 1
118 48 STOCKHOLM
info@soderquists.se

Söderquists Begravningsbyrå AB
08-717 45 20
Ringvägen 46
133 35 SALTSJÖBADEN
info@soderquists.se