Sagt om oss

En enkät har visat att ungefär 85% av de som vänder sig till oss gör det efter rekommendation från en vän eller för att de tidigare har anlitat oss. Klicka här för att läsa enkätsvaren från 2013. Nedan  kan du läsa kommentarer från några av de vi har hjälpt med begravningar under det senaste året.

Jag vill på min och mina syskons vägnar framföra ett stort tack till Dig och dina kollegor, då ni på ett trevligt och tillmötesgående sätt varit oss till stor hjälp i förberedelserna till det som kom att bli en mycket fin och värdig begravning med efterföljande minnesstund. Allting fungerade på bästa tänkbara sätt. Dessa fina minnen kommer vi att bära med oss för resten av våra liv.
Tom Ö

Jag hoppas jag har tackat er ordentligt för all den service ni gav mig och speciellt uppskattade jag att ni närvarade i kyrkan.
Med de varmaste hälsningar
Ulvi

Det blev en väldigt fin och trevlig begravning. Dessutom gick det väldigt smidigt att ordna allt. Tack för bra och proffsig hjälp!
Malin

Vill bara skriva några rader för att tacka dig för allt du har gjort inför vår fars begravning!
Det kunde inte bli vackrare och bättre! Du såg till att allt var perfekt ända in i det små detaljerna!
Bettina B

Jag tackar så oerhört mycket för en väl arrangerad begravning. Det var också oerhört fint inne i kyrkan med det fina blomsterarrangemanget. Mycket proffsigt och bra genomfört alltigenom.
Olle M

Jag vill tacka för att allt blev så lyckat och fridfullt och jag gömmer allt i mitt hjärta.
Ragnar G

Jag vill tacka dig för all hjälp dessa svåra dagar! Det blev en vacker och varm ceremoni, som kommer att hjälpa oss framåt. Allt blev så fint, precis som jag önskat, och till och med maten, som var ett osäkert kort, var precis så lätt och god som vi hoppats. Ja till och med regnet gav en speciell stämning.
Tack igen, G K

Det har känts så bra att ha med dig att göra, och Mauds begravning blev så vacker och fin.
Mona P

Stort tack för en fantastisk begravningsceremoni! Det blev superfint!
Vi är alla nöjda och rörda.
Andreas N

Tack för väldigt god hjälp till mammas begravning! Det har hela tiden känts som att du sitter och bara jobbar för mig, väldigt fin känsla!
Alexandra B

Tack för er hjälp och alla goda råd angående vår pappas begravning.
Karin A

Tack för en väl arrangerad ceremoni! Det blev väldigt fint och värdigt.
Britt B

Far och alla vi andra var mycket nöjda med hela begravningen. Far uttryckte att det inte var någonting som han hade velat ha på ett annorlunda sätt och så tyckte vi också.
Ulf J

Tack för allt fint ni ordnade med kring mammas begravning. Vi var mycket nöjda med allt. Från blomsterarrangemang till vänligt mottagande i kyrkan av vänner och anhöriga. Begravningen blev precis så fin som vi önskat och ni var till stor hjälp för oss.
Anette J

Vi tycker att det blev en fin och värdig begravning på alla vis och det känns fint mitt i sorgen och saknaden. Ni gör ett fint och bra jobb – tack!
Lars S

Jag/vi är så nöjda med begravningen och att vi tog kapellet. Det var så fint ordnat med blommor och allt.
Tack för all hjälp och goda råd.
Eva W

Vi vill tacka för mycket fint ordnat kring Claes begravning. Vi samt alla gäster var så nöjda.
Stort tack.
Kicki B

Tack från oss alla för fantastiskt arrangemang, omtänksamt och vänligt bemötande som underlättat vår sorg. Det har varit trevligt och lättsamt tillsammans med er.
Gunnel

Tack för ditt engagemang i samband med min mamma Brittas bortgång. Du har ordnat allt på bästa sätt. Begravningsakten i Lidingö kyrka var vacker och vi ska bära med oss den som ett kärt minne.
Britt-Marie L